Payroll intermediairs

Bent u al enige tijd op zoek naar payroll intermediairs, maar heeft u de juiste nog niet gevonden? Neem dan eens contact op met Payroll Brabant, een payroll intermediair die vooral werkzaam is in de omgeving van Tilburg, Waalwijk en Breda. Ons bedrijf is gecertificeerd met het SNA-keurmerk, wat betekent dat wij onze (personeels)administratie goed op orde hebben, op tijd onze omzetbelasting en loonheffingen afdragen en onze medewerkers gerechtigd zijn om in Nederland te werken. Wanneer u ons inschakelt voor onze dienstverlening ten aanzien van payroll, dan weet u zeker dat u in zee gaat met een betrouwbare partner.

Payroll intermediairs als juridische werkgevers van tijdelijke werknemers

Payroll intermediairs zijn in feite juridische werkgevers van uw tijdelijke werknemers. Dit is hoe payroll werkt. Uw tijdelijke werknemers staan bij uw payroll intermediair, bijvoorbeeld Payroll Brabant, op de loonlijst. De medewerkers van Payroll verzorgen de administratieve en juridische zaken die bij het in dienst hebben van uw medewerker komen kijken. Zo zorgen wij ervoor dat de juiste arbeidsovereenkomst wordt opgesteld, de uitbetaling van het salaris en het opmaken van de jaaropgaves. Dit bespaart voor u niet alleen een hoop tijd, maar ook veel geld. Payroll Brabant biedt haar dienstverlening aan verschillende branches, zoals de logistiek en de horeca.

Voordelen voor werknemers

Payroll heeft niet alleen voordelen voor werkgevers, maar ook voor werknemers. Zij kunnen namelijk rekenen op een duidelijke administratie en de mogelijkheid om het salaris maandelijks, wekelijks of om de 4 weken uit te laten keren. Ook kunnen zij altijd bij Payroll Brabant, één van de bekendste payroll intermediairs van Noord-Brabant, terecht met al hun vragen. Heeft u zelf vragen over onze dienstverlening? Bel dan gerust even naar 0162 – 580 245.

Gerelateerde pagina's:

Payroll bedrijf | Payrolling | Payroll bureau | Payroll oplossingen
Waarom kiest u Uitzendbureau Brabant?

Snel een extra team opschalen of gelijk met een grote klus aan de slag? De juiste mensen komen van Uitzendbureau Brabant, zo kunt u zich richten op uw andere werkzaamheden. Het inschakelen van Uitzendbureau Brabant heeft vele voordelen voor u:

  • Goede, duidelijke en transparante afspraken
  • Snel de juiste mensen voor u aan het werk
  • Flexibel opschalen zonder grote investering van uw tijd
Kunnen wij iets voor u betekenen?

Bent u nieuwsgierig geworden naar welke diensten wij u bieden?

Neem dan gelijk contact met ons op.

Velden met * zijn verplicht