HRM payroll

Bent u op zoek naar een betrouwbare aanbieder van HRM oplossingen in de omgeving van Waalwijk, Tilburg en Breda? Dan bent u waarschijnlijk op zoek naar Payroll Brabant. Wij bieden de mogelijkheid om middels payroll uw werkzaamheden betreffende HRM uit te besteden. Dit betreffen over het algemeen alle administratieve en juridische werkzaamheden. Wilt u ook een hoop tijd en geld besparen? Onze payroll dienstverlening is dan zeker één van de HRM oplossingen die u moet overwegen.

Payroll: één van de meest gekozen HRM oplossingen

Payroll is één van de meest gekozen HRM oplossingen. Misschien heeft u er al eens van gehoord, maar wat houdt payroll nu concreet in? Payroll is eigen niets meer dan het delen van het werkgeverschap, in dit geval met Payroll Brabant. Wanneer u Payroll Brabant hiervoor benadert, dan verzorgen wij voor de administratieve en juridische kant van het werkgeverschap. Uw werknemers komen bij ons op de loonlijst te staan en niet op die van u, wat betekent dat wij uw werknemers uitbetalen en ook het arbeidscontract opstellen. U blijft ondertussen verantwoordelijk voor de werving, training en beoordeling van uw medewerkers. Wij nemen graag uw zorgen en een hoop administratieve en juridische rompslomp uit handen.

HRM oplossingen voor diverse branches

De HRM payroll oplossingen die Payroll Brabant aanbiedt, zijn geschikt voor veel verschillende branches. Denk hierbij aan de retail, horeca, logistiek en industrie. Denkt u dat payroll ook een goede optie voor u is? En zou u graag meer informatie hierover willen hebben? Neem dan gerust even contact met ons op door te bellen naar 0162 – 580 245. Wij hopen u graag van dienst te zijn.

Gerelateerde pagina's:

Payroll constructie | Payroll bureau | Payroll expert | Payroll intermediairs
Waarom kiest u Uitzendbureau Brabant?

Snel een extra team opschalen of gelijk met een grote klus aan de slag? De juiste mensen komen van Uitzendbureau Brabant, zo kunt u zich richten op uw andere werkzaamheden. Het inschakelen van Uitzendbureau Brabant heeft vele voordelen voor u:

  • Goede, duidelijke en transparante afspraken
  • Snel de juiste mensen voor u aan het werk
  • Flexibel opschalen zonder grote investering van uw tijd
Kunnen wij iets voor u betekenen?

Bent u nieuwsgierig geworden naar welke diensten wij u bieden?

Neem dan gelijk contact met ons op.

Velden met * zijn verplicht