Payroll bedrijf

Payroll kan een uitkomst bieden indien uw bedrijf of organisatie op zoek is naar tijdelijke medewerkers, maar geen extra administratieve en juridische werkzaamheden erbij kunt hebben. Via Payroll Brabant kunt medewerkers tijdelijk in dienst nemen, zonder dat u daar juridisch gezien de werkgever van bent. Uw nieuwe werknemer staat op de loonlijst van Payroll Brabant, wat betekent dat wij voor de juridische en administratieve afhandeling zorgen. En dat is voor u natuurlijk heel voordelig.

Payroll voor uw bedrijf of organisatie: wat houdt dit in?

Wat kan payroll voor uw bedrijf of organisatie betekenen? Payroll houdt eigenlijk in dat u het werkgeverschap deelt, in dit geval met Payroll Brabant. Terwijl u een medewerker werft, selecteert en traint en ook de dagelijkse leiding geeft en de beoordeling verzorgt, zorgt Payroll Brabant voor de administratieve en juridische afhandelingen. Payroll biedt vele voordelen voor uw organisatie of bedrijf. Zo betaalt u alleen de gewerkte uren, zoals u deze aan ons doorgeeft, en heeft u geen werkgeversrisico’s zoals kosten door ziekte, verzuim of arbeidsongeschiktheid. Bovendien neemt payroll vele werkzaamheden en zorgen uit handen. Hierdoor kunt u zich volledig focussen op zaken die echt om aandacht vragen.

Voor verschillende branches beschikbaar

Payroll Brabant biedt payroll voor verschillende branches aan. Denk bijvoorbeeld aan de horeca, logistiek, retail en de industrie, in de regio Waalwijk, Breda, Tilburg Heeft hoe vragen over hoe payroll in zijn werk gaat? Of bent u benieuwd naar wat payroll specifiek voor uw organisatie of bedrijf kan betekenen? Aarzel dan niet contact met ons op te nemen, door te bellen naar 0162 – 580 245.

Gerelateerde pagina's:

Payroll bedrijf | Payrolling | Payroll tarief berekenen | Payroll logistiek
Waarom kiest u Uitzendbureau Brabant?

Snel een extra team opschalen of gelijk met een grote klus aan de slag? De juiste mensen komen van Uitzendbureau Brabant, zo kunt u zich richten op uw andere werkzaamheden. Het inschakelen van Uitzendbureau Brabant heeft vele voordelen voor u:

  • Goede, duidelijke en transparante afspraken
  • Snel de juiste mensen voor u aan het werk
  • Flexibel opschalen zonder grote investering van uw tijd
Kunnen wij iets voor u betekenen?

Bent u nieuwsgierig geworden naar welke diensten wij u bieden?

Neem dan gelijk contact met ons op.

Velden met * zijn verplicht